Efter att ha studerat perception och skrivit examensarbeten i ämnet påbörjade Osama Abbas 2012 arbetet med att utbilda spelare, ledare och föreningar runt om i hela landet. 

Idag utbildar Osama allt från yttersta elitlag och distriktsförbund både nationellt och internationellt, till breddlag och ungdomsfotboll. 
Syftet med perceptionsträning är att få spelare mer medvetna på sin omgivning och därefter även fatta de beslut som är bäst för stunden.
Vad har spelaren egentligen sett och kunnat registrera? Som perceptionsanalytiker har Osama ett nära samarbete med tränarna för de lagen han jobbar med.

Med sin bakgrund som fotbollstränare, har Osama tränat både seniorlag och ungdomslag och även varit förbundskapten i Hallands FF samt kursinstruktör på Skåne FF.  Osama innehar en UEFA A utbildning. 

 

Kontakt

Ring till Osama Abbas, perceptionsanalytiker

Det går naturligtvis bra att ringa. 
Finns att nå på nummer: +46 (0) 73-7385892

Maila till Osama Abbas, perceptionsanalytiker


Nöjd tränare:
Christer Olsson - Eskilsminne IF

Osama är en god instruktör med tydliga instruktioner i övningarna. Lärorika övningar där spelarna fick en hel del "aha"-upplevelser och blev mer medvetna om att se mer på spelet än på bollen.”

Värdegrund

Hitta spelarens nivå och utgå från det. Spelaren och utvecklingen i centrum. Alla har chans att jobba med perceptionsträning oavsett bakgrund eller förening.
All statistik hanteras med sekretess. 

Idé

Utbilda spelare och ledare i perception där återkopplingen sker direkt och utvecklingspotentialen är stor oavsett tidigare nivå.

Vision

Spelare och lag som jobbat med perceptionsträning ska ha en fördel i beslustagande på fotbollsplanen utifrån en bättre bild av omgivningen och en ökad speluppfattning.