Perceptionsträning

Pris:
8 000 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1987347
Typ:
Perceptionsträning Sverige
Antal:
Träningspass på ordinarie träningstid: 

Fotbollsperception verkar hos föreningar och distrikt över hela Sverige från yttersta elit till gräsrotsnivå på barn & ungdomsfotboll med visionen att bidra med fotbollskunskap i framkant. Perceptionsträning bidrar till att spelare, oavsett ålder, utvecklar spelintelligens som ger dem förmågan att ta in mer information från sin omgivning och därmed fatta snabbare beslut. Arbetsmetoden möter de behov av spelförståelse som finns på alla nivåer och är idag ledande inom sitt område med nöjda tränare och återkommande klubbar. 

Perceptionsträning innehåller en progression bestående av fyra faser där de olika faserna leder till automatiserat beteende (huvudvridning) av informationssökning, bättre positionering, mer effektiv scanning av planen och visuellt samspel utifrån lagets spelidé. Allt för att ta snabbare och bättre beslut baserade på en mer korrekt bild av omgivningen.

Målgrupp senior ner till 12 år oavsett nivå.
Vid bokning ange: stad, klubb, ålder på lag (om senior divisionstillhörighet) så kontaktas ni för att hitta ett passande datum under året.