Välkommen till Perceptionsträning!
Vad har spelaren egentligen sett och kunnat registrera? Efter att ha studerat både beteende och idrottsvetenskap samt skriver examensarbete i ämnet perception så började den fantastiska resan med att utbilda spelare, ledare och föreningar i perception för fyra år sedan. 

Idag utbildar jag allt från yttersta elitlag till breddlag och ungdomsfotboll. Alla har nytta av perceptionsträning och oavsett nuvarande nivå så finns det alltid saker att utveckla. Jag utbildar även ledare i perceptionsträning.
Som fotbollstränare har jag tränat både ungdomslag på pojk/flick, seniorlag och är idag även förbundskapten i Hallands FF och kursinstruktör på Skåne FF. Jag har även en UEFA A utbildning.

Som perceptionsanalytiker har jag ett nära samarbete med tränarna för de lagen jag ska jobba med. Dessutom så finns beteendevetare och idrottsledare med stor internationell erfrenhet från absoluta världseliten med i processen av analyserna för elitlagen. Osama Abbas, Perceptionsanalytiker


Nöjd tränare:
Christer Olsson - Eskilsminne IF

Osama är en god instruktör med tydliga instruktioner i övningarna. Lärorika övningar där spelarna fick en hel del "aha"-upplevelser och blev mer medvetna om att se mer på spelet än på bollen.”

Värdegrund

Hitta spelarens nivå och utgå från det. Spelaren och utvecklingen i centrum. Alla har chans att jobba med perceptionsträning oavsett bakgrund eller förening.
All statistik hanteras med sekretess. 

Idé

Utbilda spelare och ledare i perception där återkopplingen sker direkt och utvecklingspotentialen är stor oavsett tidigare nivå.

Vision

Spelare och lag som jobbat med perceptionsträning ska ha en fördel i beslustagande på fotbollsplanen utifrån en bättre bild av omgivningen och en ökad speluppfattning.